Skype til dig med office-pakken

En office-pakke fra Microsoft gør din hverdag lettere på mange områder – om det er på arbejde eller privat. De mange office-programmer giver brugeren mulighed for at arbejde med en stor vifte af opgaver inden for tekstforfatning, præsentation eller regnskab. At office-pakken giver brugeren adgang til online-telefonen Skype er endnu en grund til at anskaffe sig produktet fra Microsoft. Muligheden for at arbejde med programmer af høj kvalitet, mens kunden kan få telefonitjeneste med oveni, er sjældent set. Læs videre for at høre mere om programmet Skype i forbindelse med dit køb af Office-pakken.

Skype – En telefon på internettet

Skype er et program, der giver brugeren mulighed for at ringe, lave videoopkald og chatte online. Kommunikation kan foregå mellem alle enheder med internetforbindelse – såsom computere, tablets og telefoner. Skype gør det samtidig muligt at tale med flere på én gang gennem conference calls. Programmet blev lanceret i år 2003 og har i dag mere end 600 millioner brugere verden over.

Skype giver mulighed for at holde kontakten på den nemme måde. Samarbejde gøres nemmere på arbejdet, når man kommunikerer frit online. I det private giver programmet mulighed for at ringe til dem, du kender tæt på og på den anden side af jorden. Alt, der skal bruges, er en internetforbindelse. Brugeren kan også ringe til fastnet- og mobiltelefoner med fornuftige takster. At kunne se hinanden, mens man taler, er programmets store fordel i sammenligning med det klassiske telefonsystem. Deling af filer og skærmbillede er ligeledes muligt i de nyere udgaver af Skype. Gør det nemt at dele dit arbejde eller opgaver på din egen enhed med andre.

Et tilbud til dig

Skype følger med dit køb af Microsoft Home Office 360, Office 365 Personal eller Office 365 University. Et særligt tilbud, der inkluderer 60 minutters gratis taletid om måneden til mere end 600 lande i hele verden. Opkald kan laves fra alle enheder med adgang til internettet – fleksibelt og ligetil. Minutter vil automatisk blive aktiveret til den Microsoft konto, der har købt office-pakken. Der gives 60 minutter hver måned, uanset hvor mange minutter brugeren har ringet for i sidste måned. Få dermed mere ud af dit køb af en Office-pakke med gratis taletid til alle dine nærmeste i den store verden.

Office 365 Home

Processen er simpel for dig, som har købt et af de ovenstående office-produkter. Efter dit køb af office-pakken har du adgang til de 60 minutters fri tale fra din Microsoft konto. Minutterne kan ikke flyttes til en anden eksisterende Skype-konto. På den måde skal brugeren ikke tænke på gøre mere aktivt. Microsoft-kontoen fylder automatisk minutterne op – så du kan blive ved at ringe fra alle dine enheder når som helst i hverdagen. Du kan ligeledes se, hvor mange minutter du har tilbage i den pågældende måned ved at logge ind på Skype-kontoen. Følg med i dit forbrug.

At fri taletid på Skype følger med i udvalgte Office-pakker, er et godt tilbud – en mulighed, som du bør overveje, hvis du er på udkig efter den rette Office-pakke til dine behov. Gør din kommunikation gratis og mere fleksibel med dit næste køb af en Office-pakke fra Microsoft.

      Login/Register access is temporary disabled