Kaspersky

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
Hvor er det faren for dig ligger, når du tjekker ind på din browser? Er det en mulig tasteovervågning, hvor dine tast bliver overvåget, når du logger på din mail? Er det måske et hackerangreb, hvor hackere vil kræve en løsesum for personfølsomme data, der har særlig høj værdi? Det kunne det sådan set godt være, men det nok ikke så sandsynligt. Faren for dig ligger nok mere som en fare for en virus, altså en fare for, at dit software bliver hacket, eller at du bliver spammet med forskellige mærkelige produkter, selv når du ikke er online. Hvis du tænker, at sidstnævnte nok er mest relevant for dig, så er Kaspersky Anti-Virus altså dit program.
Deal
Har du i sinde at downloade en virus, der infiltrerer hele dit styresystem, som gør dig svært for dig at bruge din computer, som du har lyst til. Selvfølgelig er det ikke noget, du ønsker. Det er derimod noget, du rigtig gerne vil undgå. Men hvordan skal du så undgå det? Skal du altid holde et vågent øje og aldrig være online, medmindre du er helt på toppen. Måske skal du hente et gratis antivirusprogram, der kan opfange og i scanne for virus. Eller måske skulle du tænke dig om, vælge Kaspersky Internet Security. Kaspersky er et antivirusprogram, der har specialiseret sig i at undgå virus.
Deal
Hvor det engang var computerne, der skulle beskyttes mod virusangreb, er det i dag lige så vigtigt også at installere sikkerhedssoftware på de mobile enheder. Der er flere computersikkerhedsfirmaer i verden, der hver dag arbejder for at gøre livet kompliceret for hackere og IT-kriminelle. Ét af dem er Kaspersky Lab, der er en russisk virksomhed, som siden år 1997 har været kendt for at bruge markedets mest avanceret software og teknik, når det kommer til at designe antivirusprogrammer.
Enable registration in settings - general