Norton

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
3 år ago

Norton Security

Symantec er tilbage med en grundigt undersøgt version af Norton Security. Intet har ændret sig, siden vi sidste gang kikkede på Norton, men der er nogle forskelligheder, som er værd at bemærke, så vel som et nyt syn på programgruppens basale ydelse.

 

Så snart du installerer Norton, passer den sit arbejde roligt. Den overbelaster dig ikke med en masse pop-ups, som fører dig gennem dens forskellige funktioner, eller bekendtgør forskellige tilbud, eller noget af den slags. Den gør blot sit arbejde og lader dig fortsætte med dit med minimale afbrydelser.

Deal
Norton Antivirus regnes for at være det mest populære beskyttelsesprogram i verden. Både private og erhverv kan installere programmet, der er designet som en komplet sikkerhedsløsning. Norton hører til Symantec og har været på markedet i mange år. Hos Symantec er der ansat nogle af de førende IT-specialister, der både analyserer adfærden hos cyberkriminelle og udvikler produkter, der er skabt til at hindre enhver trussel. Norton Antivirus Plus er det seneste nye program fra Symantec, der er perfekt for dig, som bruger din PC til både private formål.
Deal
Norton 360 Deluxe tilbyder sikkerhed og beskyttelse for en hel række af enheder, ligesom programmet tilbyder privatliv online for hele familien – og det hele er samlet i én løsning, så du ikke skal installere flere programmer. Du kan installere Norton 360 Deluxe på 5 separate enheder som computere, mobiltelefoner og tabletcomputere i din husstand.
Enable registration in settings - general