BullGuard

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
4 år ago

BullGuard VPN

549.00 kr.
Har du nogensinde oplevet, at du foretager en enkelt søgning på en LEGO-politibil, en bestemt trøje fra Zalando eller måske en ny fjernbetjening til fjernsynet, hvorefter du ser reklamer for denne genstand de næste 14 dage? Med BullGuard VPN er dette ikke længere noget, som du skal være bekymret for. Privatlivet på internettet er mere truet end nogensinde før, og der bliver solgt private informationer fra internetudbydere til reklameselskaber som aldrig før. Hvis du vil undgå at dine private informationer bliver solgt videre til sælgere og reklameselskaber, så er en VPN det helt rigtige valg til dig, da du på den sikrer dig både dit privatliv og din sikkerhed. Hvis du vil læse mere om, hvordan BullGuard VPN sikrer dit privatliv, din sikkerhed og din frihed, så læs mere her.
Deal
4 år ago

BullGuard Premium Protection

269.00 kr.
BullGuard Premium Protection er for dig, der ikke vil nøjes med det næstbedste. Det er den optimale sikkerhedsløsning for alle dine enheder, uanset om det er Windows, Android eller Mac.Identitetsbeskyttelse, anti-malware, maskinel indlæring, hjemme-netværksscanning og sikker browser er nogle af de funktioner du får med, når du køber BullGuard Premium Protection. Hermed får du en effektiv beskyttelse mod selv de mest avancerede cyberkriminelle.BullGuard Premium Protection er det tekniske produkt, der giver den absolut bedste beskyttelse af dine enheder. Hvis du kun har en enkelt enhed, kan du vælge beskyttelse til denne enhed. Du kan også vælge op til 15 enheder, så alle dine enheder og hele husstanden bliver dækket ind.
Deal
BullGuard er et erfarent sikkerhedsfirma, der har udviklet antivirus programmer til brugere siden 2002. Efter 18 år har de nu udviklet deres 2020 udgave af programmet, der tager udgangspunkt i deres Windows-baserede antivirus produkt, URL-filtrering af ”onde” filer og en performance booster til spil og andre krævende apps, der kræver fuld skærm. Yderligere har de tilføjet forskellige funktioner i form af en firewall, forældrekontrol, integreret backup i skyen, der understøtter Dropbox, OneDrive og Google Drive, samt basal PC-optimering - og så er det blevet tilgængeligt for både Windows, Android og Mac.
Enable registration in settings - general