Microsoft

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
4 år ago

Office 365 Home

549.00 kr.
Microsoft Office 356 Home pakken giver dig og hele familien adgang til alle de populære Microsoft programmer, som de fleste kender og ofte også benytter sig af i hverdagen. Har du brug for at samle alle dine kontakter ét sted med ét optimalt kontakt- og kalendersystem, eller måske du skal lave nogle flotte præsentationer eller koordinerede regneark. Det hele kan let klares med et eller flere af de programmer, som følger med i en Office 365 Home pakke.
Deal
4 år ago

Office 365 Personal

399.00 kr.
Microsoft Office 365 Personal pakken indeholder alle de populære programmer, du skal bruge for at kunne arbejde effektivt på din PC og andre enheder. Når du køber din licensnøgle (din Office pakke) online, vil du som regel få tilsendt et link til installation inden for 5-10 min. Derfor kan du allerede samme dag, som du bestiller Microsoft Office 365 Personal, begynde dit arbejde i pakkens mange programmer.
Deal
4 år ago

Windows 10 Home

279.00 kr.
Microsoft er kommet på banen med et nyt styresystem: Windows 10. Systemet kan bedst beskrives som en fornuftig kombination af Windows 7 og Windows 8, men med en række af fornuftige forbedringer, så gør dit liv og arbejde på computeren en del lettere. Der er rigtig mange forbedringer og udvidelser, som gør det til en fornuftig beslutning at investere i det nye system.Microsoft har desuden ladet sig fortælle, at der i fremtiden ikke vil blive offentliggjort flere udgaver af Windows. I stedet vil Windows leveres som en tjeneste i fremtiden. Det betyder, at når du investerer i Windows 10 Home, vil du ikke blot modtage opdateringer med forbedringer og rettelser af fejl, men også helt nye funktioner, som ikke var tilgængelige, da du købte Windows 10 Home.
Deal
4 år ago

Windows 10 Pro

449.00 kr.
Windows 10 Pro net nyeste skud på Microsoft Windows stammen af styresystemer. Systemet er en kombination af Windows 7 og Windows 8. På baggrund af brugernes oplevelser og feedback er der dog foretaget en fornuftig række af forbedringer i det nye Windows 10 system, som er skabt til at gøre dit liv både hjemme og på arbejdet lidt lettere. Dertil kommer, at der er blevet skabt flere nye funktioner, som gør Windows 10 Pro til en rigtig fornuftig investering for de fleste virksomheder. 

Hvad er Windows 10 Pro?

Windows Pro har alle de sammen funktioner, som Windows 10 Home har, men dertil har Pro styresystemet også ekstra funktioner til virksomheder. Det gælder blandt andet kryptering, fjernlogin og muligheden for at oprette virtuelle maskiner og mere.
Deal
4 år ago

Office Home and Student 2019

449.00 kr.
Microsoft Office Home and Student 2019 er et engangskøb, der giver dig adgang til 2019-versionen af de klassiske Microsoft programmer Word, Excel og PowerPoint. Ved køb af denne Office-pakke får du licensret til privat brug og adgang til installation på én enhed. Det kunne eksempelvis være på din private PC eller Mac. Med denne pakke skal du lægge et lidt større startbeløb, end det er tilfældet ved Microsoft abonnement løsningerne. Til gengæld skal du ikke tænke på flere omkostninger efterfølgende, da du har købt dig evig adgang til programmerne på den enhed, hvor du installerer Office-pakken.
Deal
4 år ago

Office Home and Business 2019

2,195.00 kr.
Med Microsoft Office Home and Business 2019 får du adgang til vigtige Microsoft produkter, som du kunne få brug for hjemme eller på kontoret. Køb af denne pakke giver dig licensret til både privat og kommercielt brug. Der medfølger installation på én enhed, som både kan være en Windows eller en Mac enhed. Der er her tale om et engangskøb, hvilket betyder, at du kun kan installere pakken på en computer og ikke flytte den, hvis du får ny computer. Til gengæld skal du ikke bekymre dig om flere omkostninger, når først du har investeret i Office Home and Business 2019 pakken. Den gælder nemlig lige så lang tid, som du har din computer.
Deal
4 år ago

Microsoft Word

Man skal vel nærmest have boet under en sten, hvis man aldrig har hørt om Microsoft Word. Eller blot ’Word’ i folkemunde. Word er det mest gængse tekstbehandlingsprogram, der er noget nær allemandseje. Ja, faktisk er det estimeret, at Word er installeret på mere end en milliard enheder world wide.Microsoft Word blev oprindelig udviklet af Charles Simonyi og Richard Brodie i 1983 til IBM PC’er med styresystemet DOS, men sidenhen er der blevet lavet versioner for Apple Macintosh SCO Unix og Microsoft Windows. Og det faktum, at der findes versioner af Word til flere forskellige styresystemer samt den meget intuitive brugerflade skal nok tilskrives en stor del af Words succes.
Deal
Microsoft PowerPoint er et præsentationsprogram, der er udviklet af Robert Gaskins og Dennis Austin og blev første gang udgivet i 1987. På daværende tidspunkt var det tiltænkt Apple Macintosh computere, men kort efter udgivelsen blev programmet opkøbt af Microsoft.Det var til at begynde med udviklet med henblik på skabe et visuelt redskab til at fremføre gruppepræsentationer, mestendels inden for virksomheder og organisationer. Men i løbet af en årrække blev PowerPoint hurtigt en fast bestanddel inden for mange andre faggrupper til at skabe kommunikationsmæssige interessante præsentationer, hvorfor programmet i dag bliver anvendt bredt – fra folkeskoleklasser til bestyrelseslokaler.
Deal
Det kan virke uoverskueligt at sætte sig ind i al den funktionalitet, som Microsofts programmer tilbyder. Og Microsoft Outlook er ingen undtagelse, heller ikke for én, der har større viden om Office-pakken. Dette kan skyldes, at programmet byder på en hel masse features, man skal sætte sig ind i, og det kan fra start måske virke uoverskueligt. Får man til gengæld styr på, hvordan Outlook virker, er der en del at hente.Outlook er en af Microsofts helt store og stærke arbejdsheste. Programmet hjælper én med at få et solidt overblik over sine arbejdsprocesser, opgaver og kontakter. Og så er Outlook fuldt ud integrerbart med andre programmer i Office-pakken samt OneDrive. Microsoft skriver, at Outlook er programmet, der gør én i stand til at arbejde effektivt med en bred vifte af organiseringsværktøjer, hvilket dækker over mail, kalender, kontakter, opgaver, mm.
Deal
Er du studerende eller underviser, så ved du formentlig, hvor vigtigt det er at kunne tage gode noter. Det handler ikke blot om, hvor god du selv er til at skrive ned, men i høj grad også om, hvor godt dit note-program er skruet sammen. Overskuelighed og brugervenlighed er nøgleord, men markedet for noter er stort, så hvor skal du egentlig lige starte, og hvad skal du vide? Det kan du forhåbentlig få svar på i denne korte artikel, hvor vi ser nærmere på Microsoft OneNote.
Deal
4 år ago

Microsoft Excel

Microsoft Excel er din mulighed for at skabe indsigtsfulde regneark, der kan giv dig overblik over alle detaljer. Excel er det mest udbredte regnearksprogram, der hjælper brugerne med at behandle deres tal og data. Så hvis du skal lave budgetberegninger, statistikker, regnskaber eller andre former for topstilling af tal, er Excel det naturlige valg at tage. Du kan anvende Microsoft Excel til både Windows, MacOS, Android og iOS.
Deal
4 år ago

Microsoft Access

Som virksomhedsejer, eller dataansvarlig, kan det være en stor hjælp at have eksterne øjne på sine data, men det kan også være en stor udfordring. Derfor kan en mulig løsning være at tage virksomheden i egne hænder og stå med den vigtige data selv. Det er nemmere, end du tror, for der findes et program, som netop skærer mellemmanden fra og tillader dig at gøre tingene selv. Microsoft Access er navnet på dét program, og kender du ikke til det endnu, er det på højeste tid. Du får et kort overblik over programmet lige her.
Deal
Microsoft Office-suiten består af en række meget forskellige programmer. Nogle er kendte, andre er mindre kendte – de fleste har sikkert brugt programmer som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive, mm. Enten på arbejdet, i skolen eller måske endda i privaten. Et mindre kendt program, der følger med suiten, er Microsoft Publisher.Publisher er en smart og kraftfuld app, der gør dig i stand til at lave meget flotte visuelle præsentationer uden måske at kende så meget til grafisk arbejde. Det er oplagt til lykønskningskort, professionelle nyhedsbreve, marketingmaterialer eller publikationer, der skal til tryk. Fordelen er, at alle kan være med. Med Publisher slipper man let for den hårde læringskurve, som man kan opleve i andre desktoppublishing-programmer som f.eks. Adobe InDesign eller QuarkXpress.
Enable registration in settings - general