Microsoft

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
4 år ago

Windows 10 Home

279.00 kr.
Microsoft er kommet på banen med et nyt styresystem: Windows 10. Systemet kan bedst beskrives som en fornuftig kombination af Windows 7 og Windows 8, men med en række af fornuftige forbedringer, så gør dit liv og arbejde på computeren en del lettere. Der er rigtig mange forbedringer og udvidelser, som gør det til en fornuftig beslutning at investere i det nye system.Microsoft har desuden ladet sig fortælle, at der i fremtiden ikke vil blive offentliggjort flere udgaver af Windows. I stedet vil Windows leveres som en tjeneste i fremtiden. Det betyder, at når du investerer i Windows 10 Home, vil du ikke blot modtage opdateringer med forbedringer og rettelser af fejl, men også helt nye funktioner, som ikke var tilgængelige, da du købte Windows 10 Home.
Deal
4 år ago

Windows 10 Pro

449.00 kr.
Windows 10 Pro net nyeste skud på Microsoft Windows stammen af styresystemer. Systemet er en kombination af Windows 7 og Windows 8. På baggrund af brugernes oplevelser og feedback er der dog foretaget en fornuftig række af forbedringer i det nye Windows 10 system, som er skabt til at gøre dit liv både hjemme og på arbejdet lidt lettere. Dertil kommer, at der er blevet skabt flere nye funktioner, som gør Windows 10 Pro til en rigtig fornuftig investering for de fleste virksomheder. 

Hvad er Windows 10 Pro?

Windows Pro har alle de sammen funktioner, som Windows 10 Home har, men dertil har Pro styresystemet også ekstra funktioner til virksomheder. Det gælder blandt andet kryptering, fjernlogin og muligheden for at oprette virtuelle maskiner og mere.
Enable registration in settings - general