Alt du skal vide om Office 365 planerne

Det er ingen hemmelighed, at Office 365 er en meget populær løsning for mange mennesker, hvilket der er mange gode grunde til. Office 365 fås nemlig i forskellige planer, således at der er funktioner for mange forskellige behov. Dette betyder, at både virksomheder og privatpersoner kan gå glæde af denne løsning. Hvor løsningen tidligere blev betalt med en engangslicens, skal du i dag tegne abonnement for at få programmernes fulde potentiale. I indlægget her kan du blive meget klogere på, blandt andet hvad Office 365 er, hvilke planer der findes, og hvad priserne er. Du kan kort fortalt læse om alt det, der er nødvendigt at vide. Læs med og find brugbare informationer om Office 365.

Hvad er Office 365?

De fleste mennesker kender til den ”gamle” version af Office. Denne blev købt en enkelt gang og installeret, hvorefter dens programmer kunne anvendes igen og igen. Der var ikke rigtig nogen grund til at købe en ny licens, for programmet kunne jo bruges utallige gange.

Problembet med denne tilgang er dog, at brugerne ikke stiller sig kritisk overfor programmets funktioner, da det blot bliver en vanesag for mange, at programmet kan nogle ting, men ikke andre. Dette ønsker Microsoft dog imidlertid at lave om på, og derfor er Office 365 den ”nye” form for Office-pakke.

Office er ikke længere noget, man køber hvert femte år eller blot køber én gang og bruger for altid. Microsoft har nemlig ændret Office således, at der nu er tale om en abonnementsløsning, som der betales til hver måned eller år. Herved er brugerne sikre på altid at have de nyeste opdateringer.

Opsiger kunden sit abonnement, kan programmet ikke længere bruges, og det er netop herved, at den nye løsning adskiller sig fra den traditionelle. Med abonnementet får du til gengæld adgang til nye og vigtige funktioner, som gør dit arbejde lettere.

Office 365 indeholder eksempelvis Excel 2019, Outlook 2019, Word 2019 og PowerPoint 2019

Planer og priser til ethvert behov

Der findes to forskellige abonnementstyper til Office 365. Du kan enten vælge Office 365 Home eller Office 365 Personal. Titlerne er meget entydige, hvor Office 365 egner sig til hele husstanden, mens Office 365 er til dig selv. Derudover kan du vælge en Student-version.

De forskellige planer indeholder forskellige ting. Begge indeholder Office 2019 til download inklusiv løbende opdateringer. Med Home-pakken er der plads til fem brugere, mens der er én bruger til rådighed med Personal-pakken. Dette betyder, at du kan installere på fem pc’er/Macs, fem tablets og fem telefoner, hvis du vælger Home-versionen, hvor dette kun gælder for en pc/Mac, en tablet og en telefon med Personal-versionen.

Du får 5×1 TB lagring i Ondrive med Office 365 Home, modsat 1 TB lagring med Personal. Derudover er der en måneds gratis prøveperiode med Personal og ingen prøveperiode med Personal. I tabellen nedenfor er disse forskelle samt planernes priser listet.

Office 365 Home

 • Download Office 2019 inklusiv løbende opdateringer
 • 5 brugere
 • Installer på 5 pc’er/Macs, 5 tablets og 5 telefoner
 • 5×1 TB lagring i OneDrive
 • 1 måneds gratis prøveperiode
 • Pris: 79,99 kr. pr. måned eller 799 kr. pr. år.
Office 365 Home

Office 365 Personal

 • Download Office 2019 inklusiv løbende opdateringer
 • 1 bruger
 • Installer på 1 pc/Mac, 1 tablet og 1 telefon
 • 1 TB lagring i OneDrive
 • Ingen gratis prøveperiode
 • Pris: 54,99 kr. pr. måned eller 549 kr. pr. år.
Office 365 Personal

Vil du opgradere til Office 365? Sådan gør du

Det er hverken besværligt eller en længerevarende proces at opgradere din nuværende Office-version til den nyeste på markedet. Det kræver blot, at du tegner et Office 365 abonnement, som passer til dit behov. Det skal enten være til dig selv eller til hele husstanden. Derudover skal du beslutte, hvorvidt du ønsker at betale hver måned eller en gang om året.

Dernæst skal du blot klikke ind på Microsoft.com, følge instrukserne og downloade den installationsfil, som du har valgt. Inden for 10-15 minutter vil du kunne bruge programmerne på lige den enhed, hvor de er downloadet.

Indtil nu har Microsoft udgivet forskellige versioner med forskellige layout til henholdsvis Mac og Windows. Dette er dog ikke længere tilfældet, idet Microsoft har samlet de forskellige versioner i Office 365. Hvis du har en Mac, skal du dog stadig installere Mac-versionen – og omvendt. De to versioner er dog ens. Office 365 er altså den nyeste og mest moderne løsning fra Microsoft. Du kan nemt opgradere din nuværende version til en, som passer dig bedst muligt. Herved får du hele tiden nye og fordelagtige funktioner, som vil hjælpe dit arbejde betydeligt på flere forskellige punkter.

Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0