Optimer kontoret med disse Microsoft produkter

Det er en stor beslutning, når man skal forny IT udstyret på kontoret. Det er ofte en større økonomisk udskrivning, og der er derfor ikke plads til fejlkøb! Microsoft har de senere år fået meget positiv omtale angående deres IT til erhverv. I denne artikel vil vi derfor introducere dig nærmere for Microsoft og nogle af de produkter, som du måske skal overveje at investere i til kontoret.

Microsoft i tidernes morgen og nu

Microsoft blev etableret i tidernes morgen af Bill Gates og Paul Allen tilbage i 1975. I 1981 lavede Microsoft en aftale med IBM om at levere et styresystem til det produkt, som senere skulle vise sig at blive den første computer, som vi kender den i dag. Der er ingen tvivl om, at Microsoft har haft stor indflydelse på vores alles oplevelser med computere og styresystemer. I mange år var Microsoft også den eneste udbyder af styresystemer til computere, som var nødvendige for overhovedet at gøre brug af denne nye IT.

Sidenhen har Microsoft dog udviklet sig ekstremt meget. Microsoft udvikler ikke længere kun styresystemer – softwares – til computere; i dag udvikler Microsoft også deres egne computere, tablets, skærme og meget andet.

Microsofts store udvalg

Microsoft har mange forskellige produkter, som kan være med til at gøre hverdagen nemmere på kontoret. Har du eksempelvis overvejet at investere i Microsoft Surface produkter? Disse kan være et godt og simpelt alternativ til møder, hvor medarbejderen ikke har brug for at medbringe en computer. En Surface tablet kan også nemt medbringes fra og til kontoret, hvilket gør arbejdsdagen langt mere fleksibel for medarbejderne. Microsoft Surface produkterne er nemlig udviklet med tanke på, at de skal veje så lidt som muligt.

Microsoft har også udviklet bærbare computere, som kan konkurrere med de bedste på markedet. Dog har Microsoft specialiseret sig i at lave disse bærbare computere så letvægtige som muligt, hvilket adskiller disse bærbare computere fra mange andre på markedet.

Selvfølgelig udvikler Microsoft fortsat videre på deres softwares, som altid har været meget populære både hos private forbrugere og på erhvervsmarkedet. Klassikere som Office-pakken og Microsoft Azure kan stadig købes og nemt installeres på diverse redskaber.

Alle kender efterhånden til Microsoft mærket, og der er heller ingen tvivl om at det store IT mærke er kendt for både kvalitet og solide produkter, som man kan regne med. Hvis I har brug for rådgivning til, hvordan I indstiller jeres nye Microsoft produkter på arbejdspladsen, kan I få hjælp lige her.

Enable registration in settings - general