Audials

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
4 år ago

Audials Radio

Kender du det, at din yndlingsradiostation lukker? Det kendte mange danskere til, da den folkekære radiostation radio24syv måtte lukke. Pludselig stod ca. en halv million lyttere uden deres yndlingsprogram eller station - og hvad skal man så stille op? Hvad gjorde alle disse danskere? Nogle er måske stadig på jagt efter en podcasterstatning. Nogle var så heldige, at deres program forsætter, men sendes via et andet medie. Alle kunne godt have brugt Audials Radio og fået en stor del hjælp.
Deal
4 år ago

Audials One

Kender du til den situation, hvor du er stoppet med at lytte til en kunstner, en musikgenre eller en podcast. Du vil gerne prøve noget nyt, men aner ikke, hvor du skal lede. Så du begynder at søge efter en masse forskellige ting. Du prøver at høre alt muligt, du ikke lige kendte, og fandt ud af, hvorfor du ikke kendte til det. Det kan være en hård, sej og lang kamp om at finde det næste nye. Med Audials One kan få en guidende hånd og en stor hjælp, når du skal skifte til en ny kunstner eller en ny radio. Så det forhåbentlig sker så gnidningsfrit som muligt.
Deal
4 år ago

Audials Movie

Drømmer du om at blive bedre til at håndtere filmfiler. Det kan både være dine egne produktioner, du gerne vil lære at styr på. På den måde undgår du at stå som vikaren på skolen, der ikke lige kan finde ud af at starte filmen. Børnene bliver utålmodige, og du fremstår som en olding, der aldrig har set en fjernbetjening før. Om så du er lærer eller ej, vil du gerne undgå scenariet, hvor du kommer til at fremstå som uvidende eller på anden vis ikke teknisk ferm. Derfor skal du hente Audials Movie.
Enable registration in settings - general