Du kan få Microsoft Office gratis på internettet

Hvis du ikke vil have Office-programmerne på din computer, så brug Office gratis på internettet. Det eneste, du skal gøre, er logge ind med din mail, hvor du efterfølgende kan begynde med at bruge diverse Office programmer. Det er smart, hvis du gerne vil undgå at have for meget liggende på computeren, gerne vil afprøve Office eller gerne vil have en Office pakke gratis. For det er nemlig gratis, og når du er på online, kan du også tilgå din filer, uanset fra hvilken computer eller smartphone du er på.

Overskueligt, hurtigt og gratis

Når du vælger Office online, er det ikke nødvendigt at downloade programmer. Du skal bare logge ind med den mail, som du gerne vil bruge, og så er du faktisk i gang. Det er overskueligt og nemt. Når du ikke downloader programmerne, er det derfor også gratis. Du skal bare have internet, hvis du skal bruge Office, men hvor er der ikke tilgængeligt internet henne i denne moderne verden? Det ser vi derfor ikke som et problem, da du altid vil kunne koble din telefons internet til, hvis det er helt galt med Wi-Fi.

Du slipper for at have programmer på din computer, som fylder og tager plads, hvilket kan have en stor betydning for nogle computere. Mange computere i dag bliver ikke lavet med særlig meget plads, da de fleste forbrugere vil gemme deres dokumenter og andet online, hvilket vi selvfølgelig også anbefaler. Det kan derfor også være meget pladsbesparende at få gratis Microsoft Office på internettet. Du får også gratis adgang til OneDrive, som er en ”online harddisk”, hvor du kan gemme de filer, som du laver på internettet. På den måde kan du hele tiden tilgå dem, da de ikke ligger på en computer, men i stedet ligger de online.

Med Microsoft Office på internettet vil du ikke have mulighed for at gemme nogle filer på computeren, da du ikke kan få programmerne til din computer, men du har mulighed for at gemme dem på OneDrive, så det er derfor ikke spildt arbejde at arbejde i Word på Internettet.

Hvilke programmer kan du tilgå gratis?

Du bliver måske overrasket, for det er ikke bare de traditionelle programmer som Word, Excel og PowerPoint, som du kan tilgå – nej, du får rigtig mange med, og så helt gratis. Du kan blandt andet også tilgå OneNote, OneDrive, Kalender, Forms, Sway og Outlook. Alt foregår selvfølgelig i din favorit browser, hvor du har mulighed for at arbejde i alle ovenstående programmer helt gratis.  

Du har selvfølgelig også mulighed for at arbejde i Word, Excel og PowerPoint på internettet, og det vil have samme udseende, som du er vant til fra Office-produkterne på computeren. Du skal derfor ikke til at lære noget nyt, da det vil være et velkendt arbejdsmiljø. Det er derfor overskueligt at bruge Microsoft Office på internettet, da du nemt og hurtigt vil kunne gå i gang.

Fordelene ved at arbejde på internettet

Den mest åbenlyse fordel er, at alle dine filer og produkter vil blive gemt online, hvilket vi altid anbefaler, at filer bliver. Du ved aldrig, hvornår din computer står af, og du derfor kan miste alle dine filer. Så det er en kæmpe fordel at arbejde på internettet, da alt automatisk bliver gemt trygt og sikkert – og ikke på en computer, som kan være upålidelig. En anden fordel er, at du kan tilgå dine filer på både tablet, computer og smartphone, skal du derfor lige tjekke noget, vil det ikke være noget problem, da du også kan se det på telefonen.

Derudover er der en supersmart feature, som I bliver nødt til at benytte. Hvis der er flere, som arbejder over internettet, kan I ændre og rette i filerne sammen, uden I behøver at sidde sammen. Du skal bare give adgang til dine kolleager eller studiekammerater, og så kan I lave opgaver, produkter eller andet i fællesskab uden at sidde sammen. Det er supersmart, da der kan være situationer, hvor man ikke har tid til at mødes.

Det er også et godt redskab, hvis man skriver opgaver sammen, hvor alle kan lave noget på samme tid i dokumentet, så det ikke kun er én, der sidder og skriver det hele. Når det kommer til korrektur, er det også praktisk, så I ikke retter de samme fejl, hvis I hver for sig læser det. Deling af dokumenter med andre vil gøre din hverdag lettere, og du vil opdage, hvor meget dobbelt arbejde du førhen har lavet og nu slipper for.

      Login/Register access is temporary disabled