Sådan fungerer din Microsoft-konto

Windows er et styresystem, som mange af os har haft et forhold til gennem de sidste årtier. Det har udviklet sig med flere nye funktioner for hver udgivelse og har bredt sig over flere enhedstyper. Det er ikke kun PC’en, der styres gennem Microsoft – mobiltelefoner og tablets styres af samme program. Vi ser samtidig, at folk har flere forskellige enheder end for et år siden. En ny trend, der øger behovet for at samle sine indstillinger og gøre arbejdet på tværs af enheder mere simpelt. En microsoft-konto er hjælpen til dig med Windows på flere af dine enheder. En konto kan spare dig for besværet med indstillinger og deling af dokumenter, når du køber en ny enhed.

En hjælp til dig

Microsoft-kontoen giver dig global adgang til dine samlede indstillinger blot ved, at du logger ind med e-mail og kodeord. På denne måde kan dit baggrundbillede, dine ikon-størrelser og bogmærker bevares til brug på tværs af skærme. Windows husker brugerens indstillinger og indlæser dem til den ønskede enhed gennem et login. Kom hurtigt i gang med dit arbejde samt surfing på din favoritsider på internettet, når du bruger en anden skærm end den hjemme på kontoret. Mængden af arbejde fra brugerens side er lav set i forhold, hvilke fordele en Microsoft-konto skaber. At tage sig fem minutter til at oprette sig en konto kan dermed siges at være fordelagtigt for de fleste.

Har du f.eks. en Windows Pc i hjemmet og på arbejdspladsen, så kan funktionerne i microsoft-kontoen være nyttige. Microsoft-kontoen kan skabe forbindelsen mellem dit arbejde i det private og på arbejde med blot få klik. Ejeren af Microsoft-konto har nemlig adgang til 15GB plads på internettet. Filer der kan tilgås fra enhver browser på diverse enheder. Med andre ord kan brugeren gemme et dokument på sit online-drev og åbne det på en anden skærm på et senere tidspunkt. Helt uden brug af USB-stik og andre forældede teknologiske løsninger. En Wi-Fi-forbindelse er alt, hvad du skal bruge som kontoejer hos Microsoft.

Flere fordele som bruger

Kender du det at have oprettet mange mailadresser gennem tiden – og problemet med at holde styr på dem alle i hverdagen? En Microsoft-konto giver adgang til en e-mailadresse i Microsoft Outlook. Her kan brugeren samle sine kontoer fra andre eksisterende mailadresser. Med en samlet mailadresse kan du hurtigere skabe dig et overblik over al din kommunikation med dine omgivelser. At samle sine mailadresser hos Microsoft giver dig mulighed for at tjekke dine mails på alle Windows-enheder når som helst. Slip for besværet med at skulle logge ind på et utal af mailadresser – Microsoft har svaret til dig.

Er du forældre til børn, der stadig bor hjemme? Har du f.eks. behov for at følge med i dine børns aktiviteter på internettet? så har det nye Windows 10 Family System også en række fordele, når du opretter dig som Microsoft-bruger. Du kan som forælder nemmere overvåge og kontrollere dit barns brug af sin PC i hjemmet. Ved at alle i hjemmet har en Microsoft-konto, kan du nemt løse det problem. Her bestemmer du selv, hvilken kontrol du ønsker at fastsætte på barnets Microsoft-konto. En ugentlig rapport tilsendt til din Microsoft-konto kan fortælle dig alt om dit barns computeraktivitet.

Tager du mange fotos med dine enheder i løbet af dagen? Og har du også bemærket, hvor besværligt det er at transportere fotos til din pc? En Microsoft-konto giver dig muligheden for at benytte programmet OneDrive på dine enheder. En app der hjælper med overførsler og deling på tværs af dine enheder – bl.a. fotos. Du behøver derfor ikke fysisk at tilslutte din enheder til pc’en gennem et USB-stik for at overføre. OneDrive er en sky, som lagrer dine filer og billeder. Tingene er altid inden for rækkevidde med OneDrive, ligegyldigt om du sidder foran computeren i hjemmet eller er på farten med din mobiltelefon.

Adgang til en Microsoft-konto giver mange fordele for dig. Microsoft har gjort det nemt at være ejer af flere produkter fra Windows. Prisen er få minutter af din tid. Gevinsten er mangedoblet – det håber vi fremgår i præsentationen ovenfor. At du slipper for besværet med at indstille enheder eller overføre filer manuelt er ganske fornuftigt.

Produktet henvender sig til alle typer kunder. Fordelene er de samme, hvorvidt du enten er ung eller gammel. At få overblik og samling over sine mange Windows-produkter er et behov for mange af os. Microsoft har gjort det enkelt for os alle at benytte. En nemmere hverdag med dine enheder er kun få klik væk – tag et aktivt valg i dag.

Enable registration in settings - general