En verden af muligheder med Microsoft Store

Vi er mange, der nyder glæderne hver dag ved at have produkter fra Windows. At ordne hverdagens små og store problemer på vores samling af skærme. Enheder som bliver bedre og mere teknologiske for hver udgivelse. En computer er ikke blot en arbejdsstation i vores hjem. Skærme og enheder anvendes til et utal af formål, som f.eks. at se film, billeder og anden underholdning. Med et produkt fra Windows har vi mulighed for at forbedre vores hverdag gennem adgang til et hav af apps. Microsoft Store er brugerens skattekiste til alt, som hjertet begærer.

Du kender måske at sidde i offentlig transport uden noget at give dig til? At ligge i sengen inden du skal sove og mangle noget at se på din smartphone? Læs her for at få viden om Microsoft Store. En mulighed til dig med produkter fra Windows, hvor du kan nemt kan anskaffe dig tilføjelser til din startskærm.

Butikken nær dig

Apps fra Microsoft Store kan du tilgå fra alle dine Windows-produkter. Apps er programmer på din enhed som f.eks. Instagram, Facebook eller den helt simple lommeregner-app. Med Microsoft Store er du kun få klik væk fra at udforske og downloade nye oplevelser. Der er apps til alle typer enheder, så du har underholdning og værktøjer til alle timer i døgnet. Har du en Microsoft konto, kan du også dele apps mellem dine enheder, så du ikke skal købe flere gange. Butikken er altid åben for dine pludselige behov – så kig ind på Microsoft Store, når du har lyst.

Designet på Microsoft Store er nemt at gå til. Under hver kategori, som f.eks. bedste gratis apps, bedste betalingsapps, finder du et udbud af kategoriens programmer. Apps fra diverse producenter. Siden opretholder orden og overblik, så du kan tage det rette valg med hensyn til valg af app. Siden består af forside, der indfanger de mest populære applikationer i hver kategori. Man har også muligheden for at grave dybere ned i hver kategori ved at klikke på overskriften. Flere apps inden for kategorien ligger allerede og venter. Under hvert program er der en beskrivende tekst, så brugeren hurtigt får indblik i egenskaber og formål ved applikationen. Det er svært at gå forgæves på Microsoft Store.

Underholdning på få sekunder

Microsoft Store samler mange af de bedste apps af musik, streamingtjenester og spil. Du behøver ikke at lede overalt på nettet efter diverse apps, da siden samler applikationerne for dig. Nemt og overskueligt. Brugere kan også anmelde de forskellige udbydere, som f.eks. Netflix eller Spotify. Microsoft Store leverer på den måde andre brugeres meninger om samtlige apps, så du ikke spilder tid på at downloade dårlige programmer. Mange af tjenesterne er gratis at downloade, så frygt ikke for at bruge hele opsparingen ved at klikke rundt på Microsoft Store. Det er tydeligt markeret på siden, hvornår udbyderen af en applikation tager betaling for ydelsen.

Værktøjer til både sikkerhed og redigering

Udbuddet af apps på Microsoft Store spænder bredt over mange formål og funktioner. Du kan bl.a. downloade programmer, der hjælper med at redigere billede og video, som du har taget med dine enheder. Modsat kan du anskaffe dig programmer, der hjælper til at sikre din færd på internettet eller ubuden brug af din produkter fra Windows. På samme vis er der muligheder for den kreative sjæl med et utal af tegneprogrammer. Hver med deres brugerbase og specialiteter. Arbejdet består derfor ikke i at lede efter programmet på internettet. Det handler om at vælge det rette program til dine behov ud fra et stort antal muligheder.

En butik med potentiale for alle

Microsoft Store reklamerer samtidig med specielle tilbud eller nedsatte priser på apps. Tilbud der kommer brugeren til gode gennem øget information. Det kan f.eks. være, at et produkt i forbindelse med Black Friday kan købes med 40% discount. At besøge Microsoft Store ofte kan derfor vise sig at give afkast.

Microsoft Store gør det sjovere og mere udfordrende at være ejer af produkter fra Windows. At blive udfordret på den gode måde gennem muligheder for at udfolde sig kreativt. Microsoft Store har gjort arbejdet for dig med hensyn til at samle internettets goder – så du blot skal pege på den rette app. Du tænker måske over, hvilke programmer du mangler på din enhed lige nu? Du behøver ikke at vide det på forhånd. Lad dig blive revet med af butikkens tilbud til dig – det garanteres, at der er noget for alle. Vi håber, at denne korte artikel har givet dig lyst til at besøge Microsoft Store. Det kan anbefales for os, der ejer et Windows produkt. Giv hverdagen farver og sjæl gennem din skærm.

Enable registration in settings - general