Gratis opkald i Windows 10 med Skype

Skype er et webbaseret kommunikationsværktøj, som tilbyder videochat, internationale opkald og tekstchat via internettet. Den basale udgave kan bruges gratis, og du kan dermed ringe gratis fra Windows 10.

Både brugere og eksperter omtaler Skype som en af de bedste løsninger i verden inden for VoIP. Du kan sende beskeder øjeblikkeligt, afholde videokonferencer for grupper, videochatte, gruppechatte og samarbejde via dokument- og billeddeling.

Du kan også ringe op til fastnet- og mobiltelefoner for super lave priser og uden spidsbelastningstider. I skrivende stund er Skype ejet af Microsoft, og dermed kan du forvente samme funktioner og funktionsdygtighed, som Microsoft er kendt for.

Fordele ved Skype

Hovedårsagen til, at Skype er en af verdens mest populære udbydere af onlinekommunikation, er, at de tilbyder en ekstremt fleksibel prisstruktur. Skype er især populær for deres gratis videochat og kommunikationsmuligheder, som i bedste fald er meget basale. Inden for virksomhedskommunikationsværktøjer er Skype brandet som en af de bedste og mest prisdygtige VoIP-udbydere.

Skype giver dig mulighed for at ringe til alle andre på Skype, ringe til mobil og fastnettelefoner i hele verden, samle en gruppe af mennesker i et kald eller videoopkald, viderestille alle dine Skype-opkald til enhver telefon og ikke mindst videochatte, så du får face-to-face-oplevelser, når du snakker med venner og bekendte.

Værktøjet giver dig frihed til at sende beskeder under videoopkald, optage stemmemeddelelser samt gøre brug af tekstchat i realtid.

Chatpanelet er simpelt. Du kan bruge humørikoner og nemt sende dokumenter, billeder og videoer direkte i samtalevinduet, du kan søge efter ord via Bing, klippe eller kopiere beskeder til udklipsholderen, redigere i allerede sendte beskeder i samtalepanelet samt sortere beskeder efter Skype eller SMS.

Håndtering af kontakter

Du kan se en brugers profil, omdøbe den, tilføje den til ”favoritter” eller en anden liste, du selv laver. Du kan også markere samtaler som ulæste, blokere personer, gennemse gamle beskeder, fjerne brugere fra ”kontakter” og gemme udvalgte samtaler.

Du kan desuden sende kontaktinformationer på Skype ved blot at trække kontakten ind i chatten. Du kan også dele din computerskærm, sende beskeder i realtid, lave videoopkald til dine Facebook-venner og se dit nyhedsfeed direkte i Skype.

Med Skype kan du lave en backup af dine kontakter i VCF-filformat, sortere dine kontakter på navn eller onlinestatus, se Outlook-kontakter, gemme kontakter, der er offline, eller slå IM-notifikationer til.

OBS: Skrivebordsversionen er ikke længere tilgængelig for Windows 10 og nyere. I dette tilfælde skal du downloade og installere Skype til Windows 10 fra Microsoft Store.

      Login/Register access is temporary disabled