Brug din Office 365 konto til at administrere dine Microsoft apps

Siden 2013 har alle brugere af Office 365 skulle bruge en Office 365 konto, som de skal bruge til at administrere sine produkter. Office fornyer sig hele tiden, hvorfor det kan være en fordel at gå ind og tjekke, om du har mulighed for at tilgå nye programmer, om der er opdateringer eller andet. Alle med Office 365 har en konto, og vi vil hjælpe dig med at sætte gang i den igen. Man kan have tendens til at glemme sådan en konto, når alt bare kører, som det skal.

Har du glemt din konto?

Hvis du ikke har brugt din Office konto siden 2013, kan det give mening, at du ikke kan huske dit password eller mail, hvorfor du kan få tilsendt dine private brugeroplysninger på ny. Når du forsøger at logge ind, vil der være et link, som du kan trykke på, hvis du ikke kan huske dine oplysninger. Det er en god idé at få gjort, så du kan tilgå dine oplysninger samt se, hvad du betaler for.

Når du har fået dine oplysninger, så du kan logge ind, kan du tjekke, opdatere og downloade nye programmer. Hos Microsoft er der ikke noget, der står stille, hvorfor det kan være fordelagtigt at tjekke din Office 365 konto ud. Hvilket du kan gøre øverst i højre hjørne, når du er logget ind med de rette oplysninger.

Hvilke tjenester og abonnement har du?

Når det er lang tid siden, du har brugt din konto, kan det være en god idé finde ud af, hvilket abonnement eller tjeneste du har. Det kan være, at flere produkter eller tjenester er blevet inkluderet i prisen, eller at du gerne vil undersøge, om der er et abonnement eller en tjeneste, der passer bedre til dig. Dette kan du finde øverst under bjælken, der hedder ”tjenester og abonnement”. Dette finder du, når du er logget ind på Microsofts hjemmeside.

Det er alt afhængigt af, om du har et abonnement eller en tjeneste, hvad du kan gøre inde på siden, hvilket vi vil opridse i nedenstående afsnit. Det er inde på din konto, at du kan se, hvem du deler abonnement med, om du har et abonnement, eller om du har betalt for en bestemt ydelse. Det er derfor en god idé at holde sig opdateret derinde, så du ikke går glip af de nyeste versioner.

Fornyelse af flere produkter

Hvis du ikke er Office 365 kunde, vil du have mulighed for at forny de tjenester, som du allerede har. Det kan være, at der ligger en opdatering, som du ikke har fået opdateret. Derudover er der mulighed for at se en liste over, hvilket produkter du har adgang til ud af alle Microsofts programmer. Det er smart, da der hele tiden kommer nye produkter, og det kan være, at de vil passe bedre til dit forbrug af Office.

Udover at se forskellige produkter vil du også kunne administrere din konto med nyt password, faktureringsoplysninger mm. Microsoft vil ydermere gerne have dig til at udfylde nogle sikkerhedsoplysninger, så Microsoft på bedste vis kan passe på dine oplysninger.

Office 365-abonnementer

Som abonnement kunde hos Microsoft kan du også finde ud af, hvad du egentlig betaler for. Det kan være, at du betaler for en masse produkter, du ikke længere bruger, hvorfor du kan deaktivere dem. Du vil også kunne finde ud af, om du stadig har det rette abonnement. Derudover kan du opdatere dine produkter, så du hele tiden arbejder i de nyeste versioner af Office produkter.

Hvis du har Office 365 Home, kan du også fra din konto administrere, hvem abonnementet skal deles med. Hvis du ikke er ejer af abonnementet, vil du kunne se, hvem der deler med dig.

Er du studerende?

Hvis du er studerende, men allerede har et Office 365 abonnement, kan det betale sig at opsige abonnementet, da Microsoft tilbyder i samarbejde med uddannelsesinstitutionerne gratis Office 365 for studerende. Det kan derfor ikke betale sig at have et abonnement også, da du i Office 365 Uddannelse får alle de programmer med, som der er nødvendige for lige netop din uddannelse.

Du kan også administrere din bruger, selvom du har en skole eller arbejdskonto. Hvis du logger ind på ”min side”, vil du kunne se, hvilke produkter du kan downloade. Det er enten dit arbejde eller din uddannelsesinstitution, der bestemmer, hvilke produkter du har adgang til, hvorfor du ikke selv kan administrere det. Når du er inde på ”min side”, vil du også kunne opdatere dine programmer, så du hele tiden skriver i de nyeste udgaver af Office.

      Login/Register access is temporary disabled