Brug en hurtigere og mere sikker browser

Avast Secure Browser er en browser, der har ekstra fokus på sikkerhed. Den er ikke blot hurtig, men du kan nemlig indstille din sikkerhedsoplysninger og skjule din personlige information og webtraces fra hackere og andre interessenter.

Det kan faktisk have en betydning for din IT-sikkerhed, hvilken browser du bruger. Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om brugervenlighed eller hurtighed, men også om sikkerhed. Her er browseren fra Avast helt i top. Den er nemlig ikke kun super hurtig, men også sikker. Her kan du nemt og overskueligt skjule din data og få advarsler, hvis fx dine kodeord bliver lækket. På den måde kan du færdes meget mere sikkert og trygt på nettet.

En sikker og hurtig browser

Med Avast Secure Browser kan du skjule alt, hvad du skriver online for at passe på din data. Det beskytter mod hackere, der vil stjæle din data. Derudover kan du automatisk blokere websteder og downloads, der er skadelige for din computer. Avast Secure Browser har nemlig en stærk anti-phishing-teknologi. Ikke mindst kan browseren også installeres til at tvinge webstederne til at bruge kryptering. På den måde beskytter du både din data og din computer bedst!

Beskyttelse af din data

Det har nemlig aldrig været vigtigtere at beskytte sin data i denne digitale tid, hvor alle vil have fingre i den. På Avast Secure Browser forbliver din oplysninger personlige. For eksempel kan du blokere online sporing, så ingen kan holde øje med dine digitale spor. Samtidig kan du forhindre websteder i at se din særegne browserprofil, og dermed skjule din identitet for blandt andet tredjepartsinteressenter.  Avast Secure Browser kan også fortælle dig, hvis dine loginoplysninger lækkes!

Nemt at administrere sikkerheds- og fortrolighedsinstillinger

Avast Secure Browser er sikker på så mange måder. Her er det nemlig super nemt ét sted at administrere din sikkerheds- og fortrolighedsinstillinger, præcis som du vil have dem. Denne browser er nemlig lavet for at give dig, der ønsker ekstra sikkerhed, mulighed for det. Samtidig blokerer siden automatisk reklamer, og det er en af grundene til, at browseren kører betydeligt hurtigere end mange andre.

Enable registration in settings - general