Anmeldelse af DRAGON BALL Z: KAKAROT 2021

DRAGON BALL Z: KAKAROT er udviklet af BANDAI NAMCO Entertainment og CyberConnect2, og det blev første gang udgivet d. 16. januar 2020. Det er altså et af de nyere spil på markedet.

Spillet DRAGON BALL Z: KAKAROT er et semi-åbent rollespil baseret på Dragon Ball-franchisen, og det er frigivet til både Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One.

Spillet understøttes af 15 forskellige sprog: engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk som det tales i Spanien, arabisk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk som det tales i Latinamerika, traditionelt kinesisk og thai.

Læs mere her eller få flere guides på Mjukvara.se.

Sådan spiller du

Spillet er din mulighed for at genopleve historien om Goku og de andre Z-fightere i DRAGON BALL Z: KAKAROT. Udover en lang række fantastiske og episke kampe så byder DRAGON BALL Z også på et spændende univers, hvor du både skal kæmpe, fiske, spise og træne, som hvis du skulle forberede dig på daglige kampe i virkeligheden.

Alt dette skal du gøre sammen med Goku, Gohan, Vegeta og de andre figurer fra serien. På den måde er spillet en drøm, der går i opfyldelse: endelig kan du besejre monstre sammen med z-fighterne fremfor blot at kigge på.

De seneste anmeldelser

De seneste anmeldelser af DRAGON BALL Z: KAKAROT ligger på ”meget positive” hos 93% på tværs af 637 forskellige brugeres på Steam. Ud af alle anmeldelser på hjemmesiden ligger spillets ligeledes på ”meget positiv” hos 92% af 16,880 anmeldere.

Du kan altså trygt afprøve spillet og forvente, at du bliver tilfreds, hvis det tilhører din foretrukne spilgenre, eller hvis du gerne vil genopleve DRAGON BALL Z: KAKAROT universet.

Enable registration in settings - general