VPN til din PlayStation med CyberGhost

PlayStation er en sjov konsol, der kan levere timevis af underholdning på forskellige måder. Den rammer en bred målgruppe med de mange forskellige spil, og derfor er der mange, der nyder at have en i hjemmet.

Dog er det de færreste, der tænker over, om deres PlayStation er sikker at bruge. Det er ikke noget, der bliver talt om, og hvis ikke du kender til de potentielle farer, så er det selvfølgelig ikke noget, du bekymre dig om.

Dog er det ikke ens betydning med, at du er 100% sikker, når du spiller PlayStation. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan sikre dit eget privatliv, så kan du læse mere her.

CyberGhost VPN er kompatibel på tværs af forskellige PlayStation konsoller:

 • PlayStation 3
 • PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro
 • PlayStation 5

CyberGhost VPN laver desuden VPN, der kan bruges til alle typer enheder – Computer, mobiltelefoner, iPads og tablets kan alle blive beskyttet, så din generelle færden på nettet kan blive sikker, privat og fri.

Derfor har du brug for en VPN til din PlayStation konsol

Sikkerhed, frihed og tilgængelighed er måske nogle ord, som du forbinder med din PlayStation på en eller anden måde. Men det er faktisk ikke det, som du får. Det er blot den oplevelse, du har af din konsol.

Sony anvender nemlig ikke geobegrænsninger på de spil, der er tilgængelige i PlayStation store. I stedet har de geografiske begrænsninger på det indhold, der kan downloades til spillene. På den måde ser du ikke på samme måde, at du bliver begrænset. Til gengæld risikerer du at bruge penge på noget, du ikke kan bruge.

Hvis du vil undgå dette og have en reel online frihed, hvor du bestemmer, hvad du kan downloade til din PlayStation, så har du brug for en VPN. En VPN omgår nemlig de regler, der er sat uden grund – og den giver dig reel sikkerhed, frihed og tilgængelighed.

Læs mere om de generelle fordele ved en VPN hos ilmainenvpn.fi.

Det kan du med en VPN

 • Få adgang til forskellige lande i PlayStation store.
 • Købe spil til mindre eller spil, der ikke er tilgængelig i dit land.
 • Undgå forsinkelse ved at oprette forbindelse til en VPN-server, der er tættere på serveren i det spil, du spiller mest.
 • Beskytte dig selv mod DDoS-angreb
 • Fjerne blokeringer på streamingtjenester, så du får adgang til alt indholdet på Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer og andre platforme.
 • Beskytte din spilkonti mod hackere via CyberGhost AES 256-kryptering
 • Nyde online privatliv

Sådan installerer du CyberGhost VPN på din PS5 og PS4 konsol.

Der er tre metoder, som du kan bruge til at installere CyberGhost VPN på din PlayStation. Alle metoderne virker, der er lidt variation i forhold til, hvor svært det er for dig, og så kan de lidt noget forskelligt. Dog får du stort set det samme resultat, uanset hvilken metode, du vælger at bruge.

Skift dine DNS-indstillinger

Denne metode er velegnet til dig, der ønsker en bedre hastighed. Det er den bedste måde at bruge CyberGhost virtuelle private netværk med din PlayStation, og den forbedrer din gamingoplevelse betydeligt.

 1. Tilmeld dig CyberGhost.
 2. Log ind på din konto.
 3. Gå til ”Mine DNS-indstillinger”
 4. Aktiver DNS indstillingerne på din IP-adresse.
 5. Tast din DNS ind på din router indstillinger.
 6. Forbind din PlayStation til routeren.

Sæt din VPN op via din Wi-fi forbindelse

En anden mulighed er at bruge din Wi-Fi til at sætte CyberGhost op. Det beskytter alle de enheder, der deler dit netværk, når du bruger denne metoder helt uden ekstra arbejde.

Her har du to muligheder:

 • Få en router med en forud installeret VPN. På den måde er din VPN allerede installeret, og du kan bruge den som enhver anden router. Dette er den nemmeste løsning.
 • Konfigurer den router, du allerede har. Dette er en lang proces, og det kræver en lille smule viden om, hvordan du finder rundt i systemet.

Sæt din VPN op via din computer

Din tredje mulighed er at sætte din VPN op via din computer. Du kan bruge din computer til at skabe en virtuel router og derigennem foretage internetdeling med din PlayStation. Når du deler et internet, der er beskyttet af CyberGhost VPN, så beskytter du alle enheder, der bruger internettet.

Der findes guides til, hvordan du opnår dette på CyberGhostVPN.com. Der er en lille smule forskel på metoderne alt afhængig af, om du har en Windows computer eller en macOS.

Guiden er skrevet i samarbejde med Produktzoom.dk.

Enable registration in settings - general