Beskyt Windows 10 med Avast Ultimate

I denne artikel vil vi beskrive antivirusprogrammet Avast Ultimate og anbefale det til din udgave af Windows 10. De fleste moderne mennesker er afhængige af deres computer. Uanset om du hovedsageligt bruger din egen til at se film på, spille spil på eller arbejde på, er det vigtigt, at du passer godt på maskinen. Og der er flere ting, du kan gøre for at sikre din computer en lang levetid og en høj grad af sikkerhed. Du bør som minimum:

  • Sikre computeren med et passende kodeord 
  • Sørge for at holde computeren programopdateret
  • Installere et godt antivirus-system på computeren.

Har du foreløbigt kun fulgt de to første punkter? Så er du kommet til det rette sted. I denne guide giver vi dig en introduktion til antivirus-systemet Avast Ultimate. Er du Windows-bruger, er dette system med garanti det rette for dig.

Download Avast Ultimate

Alt i én med Avast Ultimate

Avast Ultimate beskytter din Windows 10 mod alle udefrakommende trusler. Programmet indbefatter blandt andet både antivirus, løsepengevirus (ransomware), personværn, kodeordsbeskyttelse og sikre betalingstjenester. Antivirus-systemer har kun sjældent været så omfattende som Avast Ultimate.

Sikkerhed

Avast Ultimate er klar til brug, så snart det er installeret. Hvis du for eksempel falder over noget på internettet, som kan skade din computer, vil Avast Ultimate automatisk sørge for, at indholdet bliver blokeret. Dertil beskytter systemet dig mod de såkaldte løsepengevirusser. Denne hacker-trussel er udbredt, og som regel vil den komme til udtryk ved, at hackeren låser dele af din computer og kræver penge for at åbne den igen. Avast Ultimate holder alle hackere på afstand.

Det indbyggede Premium Security sørger også for, at du ikke kommer til at rode dig ind i falske nethandler på usikre betalingssider.

Oprydning og vedligeholdelse

Enhver computer kan gå hen og blive langsomt og træt, og dette gælder særligt, hvis du ikke regelmæssigt rydder ud i computerens indhold. Avast Ultimate indeholder Avast Cleanup Premium, som gør, at selv den mest faldefærdige computer kan få nyt liv. Systemet fjerner nemlig automatisk alle de programmer, som du ikke brug for, og derudover skiller den jævnligt computeren af med alt det indhold, som enten er unødvendigt eller udgør en risiko for computerens sikkerhed.

Avast Cleanup Premium sparer dig både tid og penge – du slipper nemlig for omkostningerne ved en professionel oprydning og reparation.

Kodeordsbeskyttelse i Avast Ultimate

Efterhånden findes der rigtig mange internetsider, som kræver, at du logger ind, når du bruger dem. Eftersom det anbefales, at du ikke bruger det samme kodeord på flere forskellige sider, kan du hurtigt komme til at miste overblikket over de mange kodeord. Med Avast Password Premium kan du lagre alle dine kodeord ét sted. Gør du dét, vil du kun skulle huske ét kodeord – nemlig kodeordet til Avast Password Premium. Programmet kan desuden opbevare kreditkortoplysninger. Dette er særligt praktisk, hvis du ejer flere forskellige betalingskort.
Der er kort sagt rigtig mange gode grunde til at overveje Avast Ultimate, hvis du leder efter det ypperste inden for sikkerhedssystemer til din Windows 10.

Enable registration in settings - general