Bedste Bitcoin Wallets til Windows 10

Hvad er en Bitcoin Wallet? Og hvordan finder jeg den bedste, digitale pengepung?

Vil du i gang med at handle med Bitcoins, vil disse spørgsmål være relevante for dig at få svar på. Når du køber og sælger den populære kryptovaluta, har du brug for en pengepung på nettet til at opbevare dine digitale penge i. Det er her, en Wallet kommer ind i billedet.

Det er vigtigt, at du vælger en pålidelig og sikker Wallet, så dine Bitcoins er opbevaret trygt og forsvarligt.

Der er flere Wallets at vælge imellem. Her finder du svar på, hvordan du udvælger de bedste Wallets til Windows 10.

Bedste Bitcoin Wallets

Her er en oversigt over de Bitcoin Wallets som vi anbefaler du kigger nærmere på:

  • Coinbase: én af de bedste samlet set
  • Trezor: hardware wallet
  • Ledger: hardware wallet
  • Edge: én af de bedste til mobile enheder
  • Exodus: én af de bedste til Windows 10

Værd at vide om kolde og varme Wallets

Hvad den bedste Bitcoin Wallet er, vil afhænge af individuelle forhold. Det kommer blandt andet an på, om du vil have en gratis Wallet eller en betalingsudgave. Og det afhænger af, hvor nemt og brugervenligt en Wallet du ønsker samt, hvor stor en beholdning af Bitcoins du har.

De forskellige Bitcoins Wallets bliver opdelt i 2 overordnede kategorier – de ”kolde” og de ”varme”. Forskellene mellem dem ligger i, at det kræver internetadgang at kunne gøre brug af de varme Wallets. Disse regnes for at være mindre sikre, da du skal være logget på netværk for at få adgang til din konto.

Vil du have den bedste og mest sikre opbevaring af dine Bitcoins, skal du vælge en ”kold” Wallet. Selvom disse er en anelse mere avancerede, vil det komme dig til gode på den lange bane, at du sætter dig ind i brugen af dem.

Det er ikke kun anvendelsesform, du skal tage højde for, når den bedste Wallet til Windows 10 skal findes. Du skal også vælge Wallet i henhold til størrelsen på din konto. Har du store mængder Bitcoins, skal du vælge en kold Wallet. De kolde Wallets er typisk designet som enten hardware eller papir-Wallets.

En varm Wallet er designet til kun at kunne opbevare mindre mængder Bitcoins.

Skal jeg vælge hardware eller papir-Wallet?

Når du skal udpege den bedste metode til opbevaring, er der 2 muligheder for typer af Wallets. Du skal vælge imellem, om du vil have en gratis Wallet, eller om du går efter at få den nemmeste anvendelse med opbevaringen af dine Bitcoins.

Til dig der har mange Bitcoins, får du størst sikkerhed og fleksibilitet ved at vælge enten hardware eller en papir-Wallet.

Fordelen ved hardware Wallets er, at de er nemme at gøre brug af. De koster penge, men det kan svare sig for dig, som vil have de mest simple opbevaringsforhold af din kryptovaluta.

En papir-Wallet er mere kompliceret at benytte. Dog er det muligt for dig at få den gratis.

Det er en god idé at vælge en autogenereret Wallet, der fungerer via JavaScript. Dette betyder, at dine oplysninger om opbevaringen ikke sendes til en server, og at det således kun er dig selv, der har nøglerne til adgang.

Vær opmærksom på dine nøgler til din Wallet. Den offentlige nøgle er dén, du skal bruge til at gennemføre transaktioner, mens den private nøgle er dén, der giver dig adgang til din konto.

Enable registration in settings - general