3 Microsoft produkter til den moderne arbejdsplads 

Dette indhold er sponsoreret 

Udviklingen af it-løsninger til virksomheder og arbejdspladser sker i et hastigt tempo, og for at føre sin virksomhed godt ind i fremtidens arbejdsmarked, må man være up to date med den nyeste teknologi. Moderne arbejdspladser gør i stigende grad brug af digitale løsninger og meget arbejde foregår også udelukkende digitalt og i skyen. Derfor er det nødvendigt med gode, pålidelige programmer, der kan give de løsninger, din arbejdsplads har brug for. Microsoft er kendt for deres solide og førsteklasses produkter og it-tjenester. Mange arbejdspladser bruger allerede Windows styresystemer og Microsoft 395, men Microsoft leverer også mange flere nyttige produkter til den moderne arbejdsplads. 

Microsoft Surface Hub

Microsofts Surface produkter er en række devices, der gør arbejdet mere effektivt og kreativt. Microsoft Surface Hub er et digitalt og interaktivt whiteboard, der erstatter de TV-skærme og whiteboards, der hænger i mange mødelokaler. Den har et slankt og moderne design, samt kvalitetsudstyr som kamera og mikrofon. Hub’en har en berøringsfølsom touchskærm i høj opløsning, hvor man kan skrive, tegne og klikke sig rundt og dermed gøre arbejdet mere frit og legende. Surface Hub er en formidabel samarbejdsplatform, for du kan let vise dit arbejde frem på Hub’en, når du sidder fysisk sammen med dine kolleger, og anvende den når du skal holde videomøder med andre teams og samarbejdspartnere. 

Microsoft Azure

Microsoft Azure er Microsofts samling af integrerede cloud-tjenester. Der er mere end 200 produkter og cloudtjenester, som kan hjælpe dig med at løse de udfordringer din virksomhed står over form og uanset hvilken branche, din virksomhed er inden for. Men først og fremmest bliver dine data lagret i skyen, der drives af Microsoft. Derfor skal din virksomhed ikke bekymre sig om vedligehold og begrænset kapacitet. Når data bliver opbevaret i skyen skal man heller ikke bekymre sig om at miste dyrebar data, da Microsoft er dedikeret til at tilbyde højeste niveau af sikkerhed, så din virksomhed i stedet for at lave backup af data, kan bruge sin tid på at optimere virksomheden. 

Microsoft Windows Autopilot 

Pak din nye Windows-enhed ud, tænd den og brug den straks. Med Microsoft Windows Autopilot bliver dine nye enheder klar til brug kun med få klik, da Windows Autopilot konfigurerer enheden fra skyen i nogle få trin, uden at du skal blande it-afdelingen.  Når du køber nye enheder, uanset hvilken producent, enhederne kommer fra, kan din hardwareleverandør automatisk registrere den nye pc og din virksomheds Microsoft ID i Windows Autopilot – så ved enheden fra start, hvem den kommer til at tilhøre. Enheden vil blot bede dig om at logge ind og så vil din valgte opsætning gå i gang og gør din enhed klar til brug på rekordtid. 

Enable registration in settings - general