Sådan optager du sport fra ESPN

Det kan være vanskeligt at nå at fange alle de programmer, kampe og film, som man gerne vil se. Det er ikke sjovt at blive stresset over noget, som egentlig skal være underholdende og afslappende. Hvis du kender til dette dilemma og hvis du sommetider bliver stresset over at misse en kamp eller skulle nå hjem til et specifikt tidspunkt, så kunne du med fordel læse med her.

Der er ikke noget værre end at misse en dele af en kamp eller gå glip af den seneste episode af din yndlingsserie. Derfor kan det være guld værd at vide, hvordan man optager indholdet, så man kan se det på et senere tidspunkt. Det kan frigøre tid og stress over at nå det hele. Det er selvfølgelig forskelligt, hvilken løsning der er den bedste. Det afhænger af, hvilken tjeneste eller platform, du vil optage fra. Her kan du blive klogere på, hvordan du optager indhold på ESPN. Så hvis du er en sportsglad seer, så kan du få hjælp til at følge med her.

Om ESPN

ESPN er en essentiel kanal for sportsentusiaster. Selvom kanalen også tilbyder andet indhold, er det den ideelle kanal for den sportselskende seer, kanalen fokuserer nemlig på sport i alle afskygninger. Så hvis du gerne vil have en kanal, der har det hele, så du slipper for at zappe frem og tilbage. Her kan du altså finde alt, hvad dit sportselskende hjerte måtte begære af events, turneringer, opdateringer og nyheder. Men der er til gengæld hele tiden vigtige kampe, og store turneringer, så det kan være vanskeligt at nå det hele. Det er derfor vigtigt at holde tungen lige i munden og holde sig opdateret via sider som tvsport.se. Der er dog en løsning, der kan lette lidt for planlægningen af de mange vigtige indslag og kampe.

Audials Movie

Hvis du sommetider misser ting, du egentlig gerne vil fange på ESPN, skal du hente hjælp i programmet Audials Movie. Det er nemlig et let og brugervenligt program til at optage streaming, så du kan se det, når som helst. Her kan du få en indføring i, hvordan du bærer dig ad med at optage med Audials Movie.

Sådan bruger du Audials Movie til at optage

Først og fremmest skal du sørge for at installere ESPN-optageren Audials movie. Det er ganske gratis og det er kompatibelt med Windows. Hvis du fortryder, kan du lige så nemt slette softwaren igen. Når du åbner programmet, skal du vælge muligheden “video streaming”. Næste skridt er, at du åbner hjemmesiden ESPN.com i din browser. Det anbefales, at du bruger Chrome eller Firefox. Så finder du det specifikke indhold, du ønsker at optage. Når du starter den pågældende video, vil optagelserne gå i gang af sig selv. Du skal sikre dig, at videoen afspilles i det rette format, så du får den bedst mulige optagelse af indholdet. Processen vil blive vist i kontrolvinduet, så du kan følge med i, hvordan det forløber sig.

Få indholdet på din computer

Så snart indholdet er færdigt og optagelsen er afsluttet, bliver videoen overført til listen i højre side af din Audials-profil. Med Audials movie kan ESPN streaming blive optaget og gemt i følgende filformater: MP4, WMV, AVI, 3GP med flere. Når optagelsen er færdig navngiver Audials filen eller filerne. Nu skulle det være muligt for dig at afspille videoen med Audials eller overføre det til andre programmer eller eksportere det. Det er altså let at få downloadet til computeren og derfra kan du gøre hvad du vil med optagelserne.

En god løsning til at optage din ESPN

Audials Movie software er en ret populær tjeneste, da mange brugere har været ovenud tilfredse med deres service. Det skyldes nok især, at tjenesten tilbyder en brugervenlig og nem løsning, som ovenikøbet kan præstere en god kvalitet af optagelser og indhold. Desuden er der flere muligheder med Audials movie end at optage indhold, som man kan få fordel af uden ekstra betaling. Det er en løsning, der er udbredt i flere dele af verden.

Hvis du oplever problemer med processen

Hvis du oplever udfordringer i processen og det ikke fungerer som beskrevet, så er det en god idé at forsøge at gennemføre optagelserne igen. Det kan være, at der var et lille fejltrin i processen, som har skabt problemer. Gennemgå guiden skridt for skridt endnu engang og se om ikke det lykkedes. Hvis du igen oplever problemer, så kan du søge hjælp hos Audials Movie support. Her kan de formentlig hurtigt give svar på, hvad problemet kunne skyldes.

Enable registration in settings - general