Scan Windows 10 med en gratis online virusscanner

Lav et engangsscan på Windows 10 med dette lette værktøj, der kan hjælpe dig med at identificere en bred vifte af potentielt farlige komponenter.

At eje en computer, som permanent er forbundet til internettet, kan være en luksus, men det kan også involvere en række risici, hvis du ikke sørger for, at sikkerheden på din PC er i top. ESET Online Scanner er en af de applikationer, der kan hjælpe dig med at scanne din computer og fjerne potentielt farlige filer fra dit system på kun et øjeblik.

Kan nemt anvendes

Programmet kræver ikke installering på din computer. Så snart du sætter gang i eksekveringen, får du gavn af samtlige funktioner.

Inden scanningen begynder, skal du dog acceptere en Slutbrugerlicensaftale og beslutte, hvilke komponenter der skal inkluderes i scanningen.

Opdager forskellige komponenter

Før du påbegynder scanningen, kan du aktivere eller deaktivere identificeringen af potentielt uønskede applikationer ved at vælge den korresponderende knap i sektionen ”scanningsindstillinger for computer”.

Hvis du gerne vil justere avancerede valgmuligheder, kan du udvide menuen ”avancerede indstillinger”, hvor du kan aktivere identificeringen af potentielt usikre eller mistænksomme apps, scanne arkiver, aktivere Anti-Stealth-teknologi og rense trusler automatisk.

Udfør engangsscanninger

Modsat andre lignende softwareløsninger tilbyder ESET Online Scanner ikke konstant beskyttelse mod skadelige komponenter. I stedet giver det dig mulighed for at udføre engangsscanninger, så du kan finde ud af, om der er mistænkelige filer på din computer. Det er dog værd at bemærke, at scanningerne er grundige og måske tager noget tid afhængig af den computer, du kører dem på.

Når scanningen er gennemført, kan du rense ud i de identificerede filer ved at klikke i hver enkelt fils tjekboks og derefter klikke ”rens”. Når du er færdig med udrensningen, kan du se en opsummering af de gennemførte operationer, og du kan se en kort statistik over de filer, der er blevet scannet, hvor mange inficerede filer der blev identificeret og den samlede scanningstid.

Onlinemalwarescanner og -renser

For at opsummere kan ESET Online Scanner være den rette løsning for dig, hvis du er på udkig efter et værktøj, som kan hjælpe dig med at scanne din computer for inficerede applikationer og fjerne identificerede filer uden at give dig realtidsbeskyttelse.

Enable registration in settings - general