Beskyttelse af Windows 7

Mange tænker muligvis ikke over det, men faktisk vrimler det med kriminelle på internettet. De er vilde med at hacke sig ind i andres computere. Faktisk kan ens computer blive ødelagt, hvis den bliver inficeret med en virus. Man kan også risikere at få stjålet private og personlige oplysninger. Derfor er det en rigtig god ide at beskytte sin Windows med et antivirusprogram.

Et antivirus til windows 7 kan købes både online og i fysiske butikker. Man kan også finde gratis udgaver af antivirusprogrammer. Dog anbefales det, at man køber et program. På den måde er man helt sikker på at være beskyttet fra uvedkommende. Windows 7 antivirus beskytter computeren på samme måde, som nyere programmer gør.

Vælg den rigtig antivirus

Først og fremmest kan det være en god ide at sørge for, at ens Windows-computer er opgraderet til Windows 10 versionen. Dette vil være med til at optimere computerens sikkerhed bedst muligt. Windows og Mac kører med to forskellige styresystemer. Derfor bør man vælge et program, der passer til ens computers styresystem. Kodningen er forskellig alt efter om det er Mac eller Windows.

Når man opdaterer sin computer til den seneste version, medfølger der ofte opdateringer af forbedring af sikkerheden. Dette er en god grund til at downloade de nyste opdateringer løbende. Nogle gange kan det virke som om, at opdateringerne er med til at gøre batteriets ydeevne dårligt. Dog vil batterier med tiden uanset opdateringer langsomt blive slidt og brugte.

Hvad er Windows 7 antivirus?

Egentlig kan Windows 7 antivirusprogrammet det samme som de fleste andre antivirusprogrammer. Lige netop denne type er bare tilpasset Windows-computere. Med et antivirusprogram beskytter man ikke kun computeren for virus. Man beskytter samtidig sine personlige oplysninger.

Typer for inficering af computer

Der findes nogle forskellige ting, som kan gå ind og ødelægge ens computer samt forskellige typer for virtuelt tyveri. Der er virus, men så findes der blandt andet også ransomware. Dette er en malware, som installeres på ens computer af en hacker. Efterfølgende bliver alle filer låst. For at kunne låse dem op igen, kræves der ofte en løsesum.

Spyware er en af de mere alvorlige malwares. Når nogen går ind og stjæler ens kreditoplysninger og andre personlige oplysninger, kaldes det spyware. Alt, det som man foretager sig på computeren, kan i værste tilfælde blive overvåget. Det gælder alt, man taster på tastaturet; for eksempel koder og lignende.

Hvad gør et antivirusprogram?

Men hvordan fungerer dette smarte antivirusprogram så egentlig? Programmet går helt enkelt ind og scanner filer, man henter fra nettet. Programmet kan se, om de er skadelige for computeren eller ej. Mere avancerede programmer kan desuden advare en om risikofylde websider, beskytte ens kortoplysninger og i det hele taget få computerens ydeevne til at være bedre.

Når man surfer rundt på nettet, bør man gøre det med sund fornuft. Mistænkelige hjemmesider og filer til downloads bør man være forsigtig med at bare downloade. Typen af antivirusprogrammet, som man bør vælge, afhænger af hvor mange licencer, man har brug for.

Enable registration in settings - general