Beskyt alle dine enheder med Bitdefender

Det har aldrig været så vigtigt, som det er nu at beskytte dine elektroniske enheder mod virusangreb, hacking og så videre. Der findes kræfter rundt omkring på kloden, der udelukkende arbejder målrettet på at angribe både firmaers og almindelige brugeres computere, tablets og telefoner.

Du er derfor nødt til at beskytte samtlige enheder så godt som muligt. Dels bliver angriberne mere og mere avancerede, og dels er det vigtigt at værne om dit privatliv og om dit firmas oplysninger.

Bortset fra det, så fungerer dine enheder markant bedre, når de regelmæssigt bliver renset for alt muligt malware. En af de allerbedste måder at gøre det på er ved at bruge et af de produkter, som serien Bitdefender byder på.

Hvad er Bitdefender?

Bitdefender er en serie af antivirusbeskyttelses software produkter. Det blev skabt i november 2002 af det rumænske software-firma Softwin. På grund af seriens høje standard, sikkerhed og effektivitet er disse produkter blevet meget anerkendt på verdensplan. Firmaet samarbejder blandt andet med giganter som IBM og Virgin.

Bitdefender har blandt andet skabt: Search Advisor, Performance Optimizer, PC Tuneup og Photon. Med software fra Bitdefenders serie vil du derfor kunne sikre dine enheder så effektivt som muligt. Flere af seriens produkter har vundet internationale priser for deres effektivitet og sikkerhed. Med Bitdefender er alle dine enheder i rigtig gode hænder.

Se på listen over de forskellige produkter i serien, og vælg den form for beskyttelse, som passer bedst til dig, din familie og/eller dit firma. Det handler om tryghed og sikkerhed, og her kan du med fordel gå efter det bedste.

Hvilke produkter er der i Bitdefender serien?

I serien af software-beskyttelse kan du finde en række produkter. De er målrettet forskellige behov for beskyttelse, og derfor kan du med fordel sætte dig godt ind i, hvad de enkelte produkter kan. Der findes altid et produkt fra Bitdefender, som passer helt perfekt til dit behov.

Du kan vælge blandt disse produkter:

  • Bitdefender mobile security
  • Bitdefender antivirus Plus
  • Bitdefender internet security
  • Bitdefender antivirus mac
  • Bitdefender total security
  • Bitdefender family pack
  • Bitdefender small office security

Produkterne har forskellige grader af beskyttelse, og prismæssigt ligger de fra mellem 89 kr. og 499 kr. Som det fremgår af listen, kan du beskytte både en telefon, en tablet og en computer. Er der flere enheder i familien eller på arbejdspladsen, så klarer serien også det. Så skal du bare vælge et produkt, der kan trække meget.

I forhold til familiepakken så indeholder den også en forældrekontrol, der kan sikre, at visse sider låses for børnene.

Vælg det produkt fra Bitdefender, som kan give dig den sikreste og mest effektive antivirusbeskyttelse, firewall, anti-ransomware, reklamefjerner, antispam, online identitetsbeskyttelse, databeskyttelse med meget mere. Find den pakke, som passer bedst til dit behov.

Programmerne kan bruges, uanset om du bruger Windows, Android eller Mac. Med andre ord så er Bitdefender anvendeligt og tilgængeligt for alle, der har en eller anden form for online enhed. Bestil din pakke med det samme, så er du snart godt beskyttet.

Enable registration in settings - general