Anmeldelse af BullGuard Premium Protection

BullGuard Premium Protection kan gøre et fint arbejde for at beskytte din PC, men gennemsnits PC’er vil kunne imødesé en ydelsesnedgang under tungtvejende belastninger. BullGuard Premium Protection er en funktion pakket med, hvad selskabet kalder ”næste generations antimalware”, et nyt værktøj til spiloptimering og en ”firewall on steroids”. Som en højt værdsat sikkerhedsenhed har den helt sikkert alle de nødvendige funktioner og også yderligere.

BullGuard´s er også højt vurderet af uafhængige AV testningsorganisationer, men denne kombination af tungtvejende sikkerhed fremkommer med sine problemer, især for ældre maskiner.

BullGuard prøver, på at være en ganske enkel desktop applikation til navigation og forståelse. I de fleste tilfælde lykkes det, selv om du er nødt til at vænne dig til dens logik.

Når du først tænder for den, præsenterer BullGuard Premium Protection et interface inddelt i fliser for alle dens større sektioner, indbefattende: Antivirus Firewall, Vulnerabilities Backup, Game Booster, PC Tune Up, Parental Control og Home Network Scanner. Når hver funktionsdel af sikkerhedsenheden kører jævnt, vil du se en grøn afkrydsning på den respektive flise.

Til dagligdags operationer er Antivirus og Firewall funktionerne næsten fri for vanskeligheder og kan sørge for sig selv, med mindre du ønsker at køre en manuel scanning. Vulnerabilities sektionens øjebliks-driftafbrydelse af din PC’s aktuelle sikkerhedsstatus er imidlertid værd, at være opmærksom på.

BullGuard’s Backup funktion er ganske ligetil og tilbyder evnen til at automatisere processen for sikkerhedskopiering af dokumenter, fotos, musik o.s.v. Du kan sende dine sikkerhedskopieringer til Dropbox, Google Drive, OneDrive og til lokal, ekstern lagring – enten direkte forbundet, eller på dit hjemmenetværk.

En af funktionerne, som jeg særlig sætter pris på, er BullGuard´s PC Tune Up, som gjorde et fint arbejde ved at frigøre nogen lagringsplads ved at dumpe skjult lager, crachdump filer, logfiler o.s.v.

Hvis du har børn, gør Parental Controls det let at indstille profiler baserede på separate Windows brugerkonti på din PC. BullGuard tilbyder alderstilpassede, forudindstillede profiler, som er fuldstændig brugertilpassede til planlægning af computerangang på visse tidspunlter hver dag, begrænsende adgang til særlige applikationer og blokerende for særlige websites.

Endelig er der Game Booster funktionen, som har til hensigt at minimere enhver baggrundsaktivitet på din PC, således at resourcer bliver rettet mod at spille. Som jeg oplevede det, så fungerer Game Booster imidlertid ikke altid. Faktisk, da jeg kørte BullGuard, mens jeg spillede et resourceintensivt spil, resulterede det i et mærkbart fald i billedhastighed på min gennemsnits PC.

Der er også en web-baseret funktion, som kaldes Identity Protection. Denne overvåger aktivt internettet for misbrug af dine personlige oplysninger, så som nummeret på dit sygesikringsbevis, bankkonti, kreditkort, nummer på kørekort o.s.v. Når som helst dine personlige data lækker, vil du få en påmindelse fra BullGuard.

Køb BullGuard Premium Protection

Enable registration in settings - general