OpenVPN er velegnet til Windows 10

Internettet er kommet for at blive. I takt med dets store udvidelse har det også resulteret i en konstant overvågning af alt, hvad vi foretager os. Det kan for mange være skræmmende og yderst ubehageligt, at annoncører, myndigheder og hackere har adgang til vores data.

Heldigvis er der en løsning til dig, der ønsker et online privatliv. Der er nemlig tjenester, der sørger for, at din aktivitet på internettet ikke længere kan spores. Læs med, og bliv klogere på VPN.

Læs mere om OpenVPN

Hvad er en VPN?

For at give dig en forståelse for, hvorfor du bør få dig en VPN-tjeneste som OpenVPN, fortæller vi dig her lidt mere om, hvad det hele handler om. VPN er en tjeneste, der sørger for, at der ikke kan komme uvedkommende ind og aflæse din Windows-computer og alt det, du foretager dig på den. Du opretter forbindelse til internettet gennem en krypteret server, som er umulig for uvedkommende at trænge igennem.

Sådan fungerer en VPN

Når du har fået en VPN-tjeneste, vil du kunne oprette forbindelse til internettet gennem forskellige computere. Du kan på den måde oprette en krypteret forbindelse mellem flere computere, og det giver dig mulighed for at være anonym på nettet.

Anvender du ikke en VPN, kan alle udbydere opsnappe dine oplysninger. Det gælder både herhjemme og i udlandet. En VPN er dermed din databeskyttelse på nettet, hvor din aktivitet er umulig at overvåge. Det vil give dig et online privatliv med mulighed for at foretage dig det, du skal, helt uden at blive overvåget.

Enable registration in settings - general