Din virksomhed vokser – hvad gør du?

At din virksomhed vokser, er som regel en god ting. Det kan dog også betyde at der skal træffes en række beslutninger, i forhold til at give nuværende og kommende medarbejdere de bedste forhold for at kunne udføre deres arbejde. Det kan være ved at have et ordentligt kontor, hvor der måske kan være et behov for mere plads end tilfældet er ved jeres nuværende lokation. Derudover kan det være ved at sørge for, at dine medarbejdere har adgang til telefon med netværk der tillader, at de kan arbejde ud af huset.

Virksomheden vokser, og du mangler overblik

Når din virksomhed vokser, vil det betyde flere tal, flere tiltag, og flere mennesker der arbejder på forskellige ting. Det kan kræve behovet for et samlet overblik, der kan være svært at få uden en hjælpende hånd.

Det kan du få igennem ERP specialister, hvor du vil kunne få hjælp til at opsætte et effektivt ERP system. Et ERP system står for et Enterprise Ressource Planning system, og består af en software, der håndterer en virksomheds funktionelle områder, og dermed giver dig muligheden for et overblik over ordrebehandling, salg, indkøb, lagerstyring og økonomi.

Det kan være et meget fornuftigt tiltag, for løbende at kunne følge med i hvilken retning din virksomhed bevæger sig, og hvor der kan være behov for at sætte ind med tiltag, der vil kunne optimere diverse processer.

Et populært ERP system er Microsoft Dynamics 365, hvor du får en samlet platform, der vil hjælpe dig med at opnå øget vækst og konkurrenceevne. Du får skabt tværfunktionalitet, og sammenhæng mellem din virksomheds processer, specielt henvendt til store og mellemstore virksomheder.

Har du råd til at skifte lokation?

Står du med en arbejdsplads der vokser hurtigt, kan du hurtigt få behovet for at skifte til større lokaler, for at sikre plads til alle medarbejdere. Gode råd fra boligadvokat kan være en optimal måde at sikre dit, at nye lokaler bliver anskaffet på et ordentligt grundlag.

Et råd kan f.eks. være at kigge på det økonomiske aspekt, hvor det kan være vigtigt, allerede tidligt i processen, at tale med din bank om muligheden for at optage lån. Ud over at tale med din boligadvokat omkring størrelsen på lånet, vil det også være relevant at tale om hvilket type lån der vil være optimalt for dig og din virksomhed.

Du bør altid overveje en boligadvokat, da ejendomsmægleren altid vil være sælgerens mand. Her vil en boligadvokat være køberens mand, hvilket vil sikre dig en rådgiver, der hjælper netop dig.

Få de bedste forudsætninger for arbejde ud af huset

Til sidst vil det være en fordel at tillade dine medarbejdere at kunne arbejde ud af huset. Det kan være at jeres kundedatabase vokser, hvilket skabet behovet for at køre ud og besøge kunder mere ofte, for at opretholde en god kontakt.

Her vil det være en stor fordel at udstyre dine medarbejdere med arbejdstelefoner, der har adgang til det kommende 5G netværk, så du og de, ubesværet kan arbejde og komme i kontakt med kunder, selvom man ikke befinder sig på kontoret.

På den måde sikrer du dig, at du og dine medarbejdere altid er tilgængelige, uanset hvor I befinder jer. Det vil ikke kun være en fordel for jer, men også for jeres kunder, at I altid er tilgængelige. Kunder vil altid vælge den virksomhed, der prioriterer dem højest.

Enable registration in settings - general