Bitdefender

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
Den lille telefon, vi næsten alle sammen gemmer i vores lomme, er slet ikke så ubrydelig, som vi måske tror. Fejlagtigt er mange af os Android brugere kommet til den konklusion, at den ikke bare kan hackes. Nuvel, der kommer til tider noget underligt, som du ikke helt kan beskrive, men er det virus eller bare en gammel telefon. Det er rigtig mange tilfælde virus. Selvfølgelig kan telefon blive gammel og svær at kontrollere, med spam, reklamer og ekstrem nedsat brug kan også være forårsaget af en virus. Derfor skal du hente et antivirusprogram til din Android, og det burde være Bitdefender Mobile Security.
Deal
Når du investerer i en ny computer, i iPads, i en hel stak mobiltelefoner til hele din familie, så overvej jeres sikkerhed. Det er ingen hemmelig for os brugere af onlinehandel, sociale medier, vidensdeling, information, programinstalleringer osv., at sikkerheden kommet i større fokus for os. Vi har ”heldigvis” fået mere fokus på de hackere, virusprogramøre og ulovlige dataindsamlere, der hærger på diverse platforme. Vi er blevet mere bevidste om deres eksistens og deres magt. Derfor giver det selvfølgelig mening, at vi gør vores for at indskrænke den magt, disse kriminelle mennesker besidder. Derfor skal hele familie indbefattes i samme antivirusprogram.
Deal
Hvor god skal din sikkerhed være, når du handler, spiller eller bruger internet? Skal den være så høj, så du har komplet kontrol over din data, over de filer du henter, over alt, der går ind og ud af din computer? I så fald skal du hente den bedste sikkerhed til din computer. Og den bedste sikkerhed får du med Bitdefender Total Security. Det ikke kun filer med virus, der stoppes på vej ind. Det ikke kun overvågning, der bliver tæt på ulovlig. Det er ikke kun ulovlig dataindsamling eller videre salg af din data, du får kontrol over - det er mere end det.
Deal
Vil du optimere den sikkerhed, du har, når du handler online? Og her er handler ikke bare onlinehandel, men nærmere bestemt den aktivitet, du lægger for dagen på internettet. Den er aktivitet er i stadig større fare. I takt med at vi bruger flere og flere timer på nettet med flere og flere enheder tilsluttet, samtidig med det er hackerne og virusprogrammørne blevet mere talstærke, mere kreative og desværre bedre. Hvis du gerne vil blive advaret, når du er ved at træde udenfor den sikkerhedsramme, du har på nettet, så hent Bitdefender Internet Security. Den guider dig igennem dit onlinebrug og sørger for en god og sikker behandling.
Deal
Du skal have et antivirusprogram, hvis du ikke allerede er den glade ejer af et. Det er strengt taget nødvendigt for, at du kan bruge din computer til andet end at kigge på din startskærm. Surfer du rundt på nettet uden et solidt antivirusprogram som Bitdefender, tiltrækker du i stedet for at frastøde eventuelle hackere, overvågere og virus. Det vil du selvfølgelig ikke. Du vil gerne gøre det præcist modsatte. Du vil gerne skræmme den væk, så du kan have din data, din sikkerhed og dine penge for dig selv.
Deal
Du skal installeret et antivirusprogram til din PC, og det skal gerne være bedre end et gratis program. Hvis du går det mindste op i brugen af din data, tyveri af data, afpresning, virus og et surt liv for hackerne og virusprogramørne, skal du finde dig et godt antivirusprogram. Har du sådan et, kan du genfinde den viden og magt, du engang havde over din data. Du kan vide dig sikker, når du søger rundt på nettet. Generelt bliver din onlineliv væsentligt bedre og nemmere med et solidt antivirusprogram.
Deal
Driver du en mindre virksomhed enten hjemmefra eller på et kontor, så få installeret et godt sikkerhedssystem, så I ikke bliver berøvet. Her handler det selvfølgelig ikke om berøvelse af computer, skærme, møbler eller andre fysiske genstande. Her handler det om onlineberøvelse. Hvor hackere forsøger at tjene profit ved at berøve jer direkte for penge eller gennem software og løsesum. I vil undgå et hackerangreb. I vil også undgå virus, der nedbryder jeres mulighed for en god arbejdsdag. I vil undgå, at koder eller bestillinger bliver vildledt. Og I vil alt det, uden at I til dagligt behøver at give det en tanke. Så skal I købe og installere Bitdefender Small Office Security.
Deal
Hvis du ikke adskiller dig specielt meget fra andre mennesker i Danmark, så bruger du også en relativ stor del af dit liv på et device. Det kan være din computer, en telefon eller noget helt tredje. Mange bruger en computer i forbindelse med arbejde, og derfor kan det være nødvendigt at have styr på, om sikkerheden nu er, som den skal være. Det er dog desværre ikke altid tilfældet, og man ser alt for ofte, at hackere og andre uvelkomne gæster får adgang til ens device, og det er aldrig godt. Dette kan dog i langt de fleste tilfælde undgås, hvis du har et godt sikkerhedsprogram som Bitdefender Premium Security.
Enable registration in settings - general