Piriform

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Deal
Du kender måske problemet med at man er kommet til at slette noget, der ikke skulle slettes. Det kan også være at din computer har haft et mindre nedbrud, som nu gør at du mangler nogle vigtige filer. I stedet for at ærge dig og forsøge at genskabe noget af det tabte, så kan du i stedet søge til Recuva Professional for hjælp. 

Recuva genskaber det tabte

 At finde noget på computeren, som er blevet slettet, kræver ofte større teknisk viden. Derfor kan du med fordel ty til Recuva for hurtig og nem hjælp. Som det anes i navnet, så kan programmet Recuva Professional hjælpe med at genskabe filer, der engang har været på computeren, men som nu er gået tabt.
Deal
Vi kunne nok alle sammen godt få ryddet lidt op i vores filer og programmer. Harddisken er godt nok ved at være fyldt op, men hvor skal du overhovedet starte, og du bruger sikkert snart det spil igen. Glem alle undskyldningerne. Nu hvor du tydeligvis ikke kan finde ud af at rydde op på din computer, så du må søge hjælp til det. Ligesom samlerne, der ikke kan smide end pizzabakker ud, har du en masse bras, du skal have hjælp til at få fjernet med roden. Heldigvis er hjælpen her, og hjælpen hedder CCleaner Professional.
Deal
Kender du til Speccy Professional? Hvis ikke, så kan det være, at du bør sætte dig ind i, hvad det omhandler – og det især hvis du til dagligt er beskæftiget med noget der har med IT, software, udvikling og generelt teknologi at gøre. Med Speccy Professional er der nemlig tale om et avanceret systeminformationsværktøj, der kan hente data ned vedrørende din computers hardwarekonfiguration og på den måde automatisk installere software. Det betyder, at du kan få vist detaljeret statistik på din hardware med mindst mulig indblanding fra brugerinput. Det er således et program, der kan spare dig for meget arbejde og gøre det langt lettere for dig at have et system, der fungerer præcis, som det skal.
Enable registration in settings - general